Til 2 personer trenger du:
1 pk ferske pastaputer
Slik gjør du:
Ha pinjekjernene i en tørr stekepanne på middels varme. Rør rundt i pinjekjernene til de begynner å gi fra seg litt lukt og får litt farge.
Bruk stavmikser/kjøkkenmaskin til å kjøre alle ingrediensene sammen, eller bruk morter (begynn med hvitløk og fortsett med basilikum, pinjekjerner, ost, salt, pepper og olje).
Ha i så mye olje du vil og smak til med salt og pepper.
Bruk stavmikser/kjøkkenmaskin til å kjøre alle ingrediensene sammen, eller bruk morter (begynn med hvitløk og fortsett med basilikum, pinjekjerner, ost, salt, pepper og olje).
Ha i så mye olje du vil og smak til med salt og pepper.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Tips! Om du ikke har pinjekjerner kan du bruke valnøtter i stedet.
God middag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar