onsdag 13. oktober 2010

Pastaputer med pesto

Det er ikke mange dager igjen til helgen, så i kveld skal jeg kose meg med pastaputer og pesto. Det er så godt, hvertfall når pestoen er hjemmelaget!

Til 2 personer trenger du:

1 fedd hvitløk
5 ss pinjekjerner
1 potte basilikum
75 g parmesan
0,5 dl olivenolje
salt og pepper

1 pk ferske pastaputer


Slik gjør du:




Ha pinjekjernene i en tørr stekepanne på middels varme. Rør rundt i pinjekjernene til de begynner å gi fra seg litt lukt og får litt farge.

Bruk stavmikser/kjøkkenmaskin til å kjøre alle ingrediensene sammen, eller bruk morter (begynn med hvitløk og fortsett med basilikum, pinjekjerner, ost, salt, pepper og olje).

Ha i så mye olje du vil og smak til med salt og pepper.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Tips! Om du ikke har pinjekjerner kan du bruke valnøtter i stedet.

God middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar