mandag 3. januar 2011

Tunfisk-wraps

Wraps er kjempe godt og passer til de fleste anledninger. Dessuten kan du selv velge hva du vil fylle den med. Jeg fylte mine wraps med tunfisk. Oppskriften gir 4 wraps.

Du trenger:
200 g hermetisk tunfisk i vann, avrent
4 ss majones
75 g grønne oliven uten stein, hakket
4 sjalottløk, skåret i skiver
En liten bunt frisk flatbladet persille, skåret i strimler
4 salatblad, vasket
4x25 cm wraps
Salt
Pepper
Du gjør:
Bland tunfisken, majonesen, olivene, sjalottløken og persillen i en bolle, og krydre deretter blandingen med salt og pepper etter smak. Forvarm en stekepanne eller grillpanne til den er så varm at det nesten ryker av den. Legg på wrapene, en om gangen, og stek dem i 10 sekunder på hver side. Dette vil gi dem litt farge, og også gjøre dem litt mykere.
Legg et salatblad midt på hver wrap. Fordel deretter blandingen jevnt på de fire wrapene. Brett wrapene inn i endene, rull dem sammen, skjær dem i to på skrå og server så raskt som mulig. 

1 kommentar:

  1. Åh, tunfisk er så godt! Nå må jeg på butikken, tror jeg. Dette blir lunsj i dag. Takk!

    M:)

    SvarSlett