torsdag 6. januar 2011

Ovnsbakte grønnsaker i wraps

I går lagde jeg wraps med ovnsbakte grønnsaker og fetaost. Passer godt som både lunsj og kvelds! NamNam!
Du trenger:
1 rødløk, skåret i åtte båter
1 paprika, skåret i åtte biter
1 liten aubergine, skåret i åtte biter
1 liten squash, skåret i åtte biter
4 ss extra virgin olivenolje
1 fedd hvitløk, knust
100 g fetaost, smuldret
En liten bunt frisk mynte, finhakket
4 store wraps
Salt
Pepper
Du gjør:
Forvarm stekeovnen til 220 grader. Bland grønnsakene, olivenoljen, hvitløken og litt salt og pepper etter smak i en ildfast form. Stek grønnsakene i stekeovn i 15-20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekt.
Ta grønnsakene ut av ovnen, og la dem bli avkjølt. Bland den smuldrede osten og den strimlede mynten.
Forvarm en stekepanne til den er så varm at det nesten begynner å ryke. Legg i wrapene, en om gangen, og stek dem i 10 sekunder på hver side.
Fordel grønnsakene og oste- og mynteblandingen i midten på hver wraps. Brett wrapsen innn i endene, og rull sammen. Skjær wrapsene i to, og server så fort som mulig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar