Her om dagen hadde jeg fylt kyllingfilet til lunsj. Fileten fylte jeg med snøfrisk og basilkum, og den ble virkelig saftig og god.
Kyllingfiletene
Du trenger:
Kyllingbryst servert med en rød og grønn salat. |
2 kyllingfileter
50 g snøfrisk
En liten bunt frisk basilikum
Salt
Pepper
Olivenolje
Rødløksdressing
Du trenger:
2 ss rømme
1 ss majones
1 ss rødløk, finhakket
Frisk basilikum, finhakket
Salt
Pepper
Du gjør:
Skjær et snitt langs kanten av hvert kyllingbryst med en skarp kniv. Brett ut snittet, slik at det blir en liten lomme. Fordel osten i lommene, og ha 3-4 basilikumblad i hver lomme. Klem lommene sammen. Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Sett stekeovnen på 200 grader. Varm oljen i en stekepanne. Ha kyllingbrystene i stekepannen og stek dem ved sterk varme, et par minutter på hver side. Ha så kyllingbrystene i en ildfast form i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.
Bland alle ingrediensene til dressingen sammen. Smak til med salt og pepper.
Dette så veldig godt ut :-)
SvarSlettdenne oppskriften smaker veldig godt!
SvarSlett