tirsdag 4. januar 2011

Kyllingfilet med snøfrisk og basilikum

Her om dagen hadde jeg fylt kyllingfilet til lunsj. Fileten fylte jeg med snøfrisk og basilkum, og den ble virkelig saftig og god.
Kyllingfiletene
Du trenger:
Kyllingbryst servert med en rød og grønn salat.
2 kyllingfileter
50 g snøfrisk
En liten bunt frisk basilikum
Salt
Pepper
Olivenolje
Rødløksdressing
Du trenger:
2 ss rømme
1 ss majones
1 ss rødløk, finhakket
Frisk basilikum, finhakket
Salt
Pepper
Du gjør:
Skjær et snitt langs kanten av hvert kyllingbryst med en skarp kniv. Brett ut snittet, slik at det blir en liten lomme. Fordel osten i lommene, og ha 3-4 basilikumblad i hver lomme. Klem lommene sammen. Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Sett stekeovnen på 200 grader. Varm oljen i en stekepanne. Ha kyllingbrystene i stekepannen og stek dem ved sterk varme, et par minutter på hver side. Ha så kyllingbrystene i en ildfast form i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.
Bland alle ingrediensene til dressingen sammen. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne kyllingfilet og rødløksdressing sammen med en god salat!

2 kommentarer: