Pai er lett og god mat. Jeg lagde en versjon med salami og fetaost, og den ble utrolig god og smaksrik!
Paibunn:
3 1/2 dl hvetemel
3 1/2 dl hvetemel
1/2 ts salt
3 ss kaldt vann
Fyll:
100 g fersk spinat , eller 50 g fryst
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
100 g fetaost
8 cherrytomater
10 stenfrie sorte oliven
50 g kryddersalami
2 ts tørket oregano
3 egg
1 beger crème fraîche
Du gjør:
Kjør ingrediensene til paibunnen i en foodprocessor og la gå til alt har samlet seg. La bunnen hvile under plast ca. 30 minutter.
Trykk eller kjevle deigen ut i en form 24 - 24 cm i diameter. Forstek bunnen ved 225 grader i ca 10 minutter.
Når du har laget ferdig bunnen, freser du spinat i panne raskt med salt og pepper. Fordel spinat, ost, delte tomater, oliven og salami i strimler i paiskallet. Strø over oregano. Visp sammen egg og crème fraîche. Hell blandingen over fyllet. Stek paien i nedre del av ovnen til den har satt seg og fått fin farge.
Hallo!
SvarSlettDu har glemt hvetemelet i oppskriften på bunnen ;-)
Hehhehe:) Tusen takk for tipset:P
SvarSlettBare hyggelig :-)
SvarSlettMasse her som ser veldig godt ut!
Tusen takk for det! Din blogg er kjempe bra:) Du kommer til å bli en flink kokk!
SvarSlett