Til 2 personer trenger du omtrent:
1/2 pk ruccola
2 1/2 dl pastaskruer
100 g jarlsbergost
100 g chorizo i skiver
1/2 paprika
1/2 rødløk
10-12 cherrytomater1/4 agurk
Marinert fetaost
Salt og nykvernet pepper
Slik gjør du:
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Stek chorizoen og legge det på et tørkepapir så det får renne av seg.
Kutt Jarlsbergost i terninger.
Legg salaten i kaldt vann i 5-10 minutter. Tørk salaten. Del opp paprika og agurk.
Skjær rødløken i skiver og del cherrytomatene i to.
Skjær salaten opp og ha den i en bolle sammen med pastaen. Hell over fetaost og oljen den ligger i. Dryss over de andre grønnsakene og osten. Topp med chorizo og rødløk.
Strø over maldonsalt og nykvernet pepper.
Server gjerne med godt brød!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar