fredag 26. november 2010

Fylt kyllingfilet

For noen dager siden lagde jeg fylt kyllingbryst til middag. Til kyllingen serverte jeg en fantatisk god soppsaus, som virkelig falt i smak!

Til 2 personer trenger du:

2 kyllingbryst
2 ss soltørkede tomater
1 pk fersk mozarella
Friske urter
Salt
Pepper
Olje til formen
Soppsaus:
4 champinjong
2 sjalottløk
1 vårløk
Olje/smør til steking
1-2 dl creme fraiche
1 ts dijon sennep
Salt
Pepper
---
Ris til 2 personer
Evt. Salat

Du gjør:
Snitt kyllingfiletene på siden så det blir en lomme. Fyll hver lomme med fersk mozarella og 1 ss soltørkede tomater. Jeg hadde også litt frisk basilikum inni. Lukk igjen lommen og fest med tannpirkere uten smak. Ha på salt og pepper og stek filetene raskt på sterk varme på begge sider. Ha filetene oppi en oljet form og stek dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 15-20 min.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Skjær champinjong, sjalottløk og vårløk i skiver og ringer. Stek dem i smør eller olje sammen med salt og pepper. Ha oppi creme fraiche og sennep. Smak til med salt og pepper.
Ta ut tannpirkere før servering. Server kyllingfilet, ris og soppsaus, gjerne med en enkel salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar