Du trenger:
4 fedd hvitløk
2 terninger grønnsaksbuljong
1,5 l vann
8-10 gulrøtter
5 soltørkede tomater
Frisk basilikum
Oregano
Persille
Salt og pepper
Du gjør:
Hakk sjalottløk og hvitløk, og surr det mykt i olje. Hell over vannet og grønnsaksbuljongen. Skjær gulrøttene i skiver, og ha i gryten. Tilsett de soltørkede tomatene og la det hele koke i 20-30 minutter, til gulrøttene er myke. Krydre med frisk basilikum og oregano. Mos alt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Server suppen med finhakket persille som garnityr.
Vann i munnen! Tror du denne kan lages med gresskar istedenfor gulrot? Jeg har litt liggende som jeg gjerne vil bruke opp før det blir dårlig :P
SvarSlettJa, det ville jeg prøvd! Er alltid gøy å prøve ut ting:)
SvarSlettGulrotsuppe er så godt:)
SvarSlett