lørdag 26. mars 2011

Fetagratinert kylling

Kylling er det kjøttslaget som er mest spist i hele verden. Ikke så rart, fordi det er godt, enkelt å tilberede og ikke minst smakfullt. I dag kommer en oppskrift på fetagratinert kyllingfilet, perfekt for de som liker fetaost!

Til 2 personer trenger du..

2 kyllingfileter
50 g fetaost
1 dl creme fraiche
1 ss sorte oliven, i skiver
½ ts kapers
4 poteter
Sitron
1 ss smør
Du gjør:
Sett ovnen på 200 grader. Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form. Mos osten og bland med creme fraiche, oliven og kapers. Hell blandingen over kyllingen. Stekes midt i ovnen i ca 35-40 minutter. Vask potetene og skjær dem i båter. Plasser dem på et ildfast fat med skallet ned. Strø salt og skvis litt sitronsaft over. Topp potetbåtene med noen klatter smør. Stekes i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter.
Server fetagratinert kyllingfilet med båtpoteter og en blandet salat med rødløk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar