fredag 25. mars 2011

Avokado med tunfisk

Avokadoen er en av de mest næringsrike og fete fruktene vi har. Denne fete frukten inneholder det sunne fettet som er bra for kroppen, nemlig flerumettede fettsyrer. Avokadoen kan spises som den er, med salt og pepper eller med fyll. Jeg valgte å fylle min avokado med en tunfiskblanding. Perfekt kvelds for 2 personer.

Du trenger:
1 avokado, delt i to
1 boks hermetisk tunfisk, avrent
1 dl majones
1 ss rødløk, finhakket
Sitronsaft
Salt og pepper etter egen smak
Du gjør:
Fjern steinen i avokadoen, og kutt av en liten skalk på undersiden av avokadohalvdelene så de står stødig. Drypp noen dråper sitronsaft på kuttoverflaten til avokadoene. Ha tunfisk, majones, rødløk og sitronsaft i en bolle. Smak til med salt og nykvernet pepper. Fordel fyllet i avokadohalvdelene, og server!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar