Til 4 fylte paprikaer trenger du..
4 stk paprika i forskjellige farger
Kjøttfyllet:
400 g kjøttdeig
1 stk løk, hakket
1 stk egg
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts chilipulver
Sausen:
3 dl matfløte
2 ss hakkede friske urter eller samme antall tørkede i ts
½ ts salt
½ ts pepper
Garnityr:
2 dl grovt revet hvitost
Du gjør:
Bland sammen alle ingrediensene til kjøttfyllet.
Skjær av toppen på paprikaene, rens og skyll dem. Fyll dem med kjøttfyllet.
Legg paprikaene i en stor ildfast form, dryss over ost, og hell fløten i formen. Dryss salt, pepper og urter i fløten. Stekes på 200 °C i ca. 45 minutter.
Serverer gjerne med pasta, ris eller brød.
Skjær av toppen på paprikaene, rens og skyll dem. Fyll dem med kjøttfyllet.
Legg paprikaene i en stor ildfast form, dryss over ost, og hell fløten i formen. Dryss salt, pepper og urter i fløten. Stekes på 200 °C i ca. 45 minutter.
Serverer gjerne med pasta, ris eller brød.
Fylt paprika servert med ris og fløtesaus |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar