lørdag 16. oktober 2010

Avokadosalat med egg

I dag kommer en oppskrift på avokadosalat med egg. I dressingen er det honning, og det gir en veldig spesiell smak. Jeg synes det var en spennende, men uvant smak som minner meg om grillmat og sommer.


Til ca 4 porsjoner trenger du:
1 brokkoli
3 modne avokadoer
100 g fersk spinat
4 tomater
1 agurk
2 rødløk
3 dl kokt bulgur
Gresskarkjerner
Frisk timian
4 hardkokte egg

Dressing:
1 dl rapsolje
2 ss presset sitronsaft
2 hvitløksfedd
2 ss flytende honning
Salt og pepper

Du gjør:
Del brokkoli i små buketter og kok dem et par min. Rens og skyll spinaten godt. Del resten av ingrediensene til salaten i passe store biter og bland forsiktig sammen i en bolle eller på et fat. Bland sammen dressingen og hell den over salaten. Pynt med kokte egg i båter.
Server gjerne med godt brød til!

1 kommentar: