Til 2 personer trenger du...
300 g ytrefilet av storfe, i strimler
½ ts pepper
1 ss olje
14 cherrytomater, delt i 2
30 sukkererter
1 avokado, i biter
½ paprika, strimlet
120 g fetaost, i terninger
Litt purreløk, finhakket
Dressing:
4 ts olivenolje
½ ts sennep
2 ts balsamico eddik
½ ts salt
¼ ts pepper
Du gjør:
Skjær kjøttet i tynne strimler, salt og pepre kjøttet.
Vask grønnsakene. Kok opp vann med salt, og ha i sukkererter. Kok i 2-3 minutter. Avkjøl raskt i iskaldt vann.
Vask grønnsakene. Kok opp vann med salt, og ha i sukkererter. Kok i 2-3 minutter. Avkjøl raskt i iskaldt vann.
Rør sammen ingrediensene til dressingen.
Stek biffstrimlene på god varme helt tilslutt.
Fordel alt sammen pent utover på tallerkenene, ha dressingen på, og avslutt med litt finhakket purreløk.
Fordel alt sammen pent utover på tallerkenene, ha dressingen på, og avslutt med litt finhakket purreløk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar