I dag presenterer jeg et forslag på en rask og smakfull middag, nemlig pasta med reker og basilikum. Oppskriften holder til 4 porsjoner.
Du trenger:
1 rødløk, i strimler
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss tomatpuré
1 gul paprika, i biter
Olje til steking
1 dl vann
3 dl crème fraîche
1-2 ts sambal oelek
Ca 20 cherrytomater, delt i 2
150 sukkererter
Ca 400 g reker i lake
4 ss basilikum, grovhakket
Salt og pepper
4 porsjoner fersk tagliatelle
Du gjør:
Surr løk og hvitløk, tomatpuré og paprika i olje. Tilsett vann, crème fraîche, sambal oelek og kok opp. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Ha i tomater, sukkererter, reker og basilikum i sausen og kok opp. Smak til med salt og pepper. Serveres med det samme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar